Klær Designer

Hei alle sammen!!;D Lola her!!;D På forrige innlegg så skrev jeg om ansiktsbehandling og noe godt for håret. Hva synes dere om det?? Har dere lest innlegget enda?? Synes dere det for mye?? Har dere prøvd det før, i så fall hvordan var det?? Hvis dere synes det var mye tekst så skal jeg prøve å ikke skrive så mye. 

Uansett så ville jeg veldig gjerne legge ut noen designer som jeg laget selv. Det er ikke bloggdesigner men en vanlig design på klær:

Liker du det??;D Det står Gratulerer!!;D

På den rosa kjolen står det "Butterfly fly away". Hva synes dere??

Det ser stygt på bildet, men det ser mye bedre ut i virkeligheten. Liker du det??

Dette designet er kanskje ikke nytt da, men jeg ville bare lage en som ligner?? Hva synes dere??

Dette synes jeg var det beste designet så langt!!;D Hva synes dere??

Og her er noen designer jeg har laget på nett:Jeg kopieret disse ut på ekte siden jeg likte de veldig godt, og jeg ville ha de som et minne!!;DHva synes dere??Hva synes dere??Hva synes dere??

Disse Designene jeg har lagt inn nå er faktisk veldig gammele. Jeg lagde de for lenge siden untatt det med "Gratulerer". Den lagde jeg for noen uker sida. Kanskje gammel den å likavel. Men uansett så håper jeg at du likte den. Ikke glem å komentere!!;D 

Klem


2 kommentarer

Mille

10.09.2011 kl.12:22

elsker dine design!!!

beautydress

10.09.2011 kl.12:37

Mille: Takk mille hilsen Lola

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits