Passbilde alså dagen min i dag!!;D

Hei alle sammen!!;D Lola her!!;D

I dag tok jeg, broren min og faren passbilde. Det var flaut og rart. Når man tok bilde så fikk man ikke smile på fotoet en gang. Så vi måtte se helt vanlige ut og på bilde så so jeg trøtt og rar ut. På bilder må jeg smile eller så ser jeg trøtt og rar ut. 

Så om moren spiste jeg ikke frokost en gang jeg var bare oppe å tenkte på hvordan jeg skulle ta passbilde. Også dro jeg en gang sammen med pappa. Broren min var bare hjemme. Også tok pappa passbilde, men jeg kunne ikke siden vi måtte få et fylt skjema fra mamma siden, hun kunne ikke komme. Så da fikk vi det skjema og gikk helt hjem igjen. Etter mamma hadde fylt det skjema så, merket vi at broren min sin pass ble også ferdig. Så kom han også. Også tok vi bilder. Også gikk jeg til butikken for å handle mat til mamma. Da jeg kom hjem så spiste jeg litt. Det var brunsjen min. Etter jeg hadde spist så måtte jeg dra til Furuset biblotek og senter for å kjøpe mer mat siden mamma glemte å si i fra og, jeg måtte levere og hente noen bøker til mamma. Så dra gikk jeg. Og da jeg kom frem bibloteket så sto det at det var stengt siden, det sto at det ble noen skader på bibloteket etter eksplosjonen i regjeringskvartalet. Det var faktisk rart siden eksplosjonen var i sentrum i Oslo hvordan kan det lage skader i Furuset. Furuset er langt fra sentrum (byen). 

Uansett så dro jeg dit. Og da etter jeg dro dit så gikk jeg rett til rema 1000 som er i Furuset senter og er rett ved siden av bibloteket. Der kjøpte jeg ingredienser som noe jeg skulle lage når jeg kommer hjem. Det står lengere ned i innlegget. 

Uansett så kjøpte jeg ingredienser til det, og jeg kjøpte mye annet som frukt, melk, brød.........(og mye annet). Også kom jeg hjem med bussen. Også da jeg kom hjem så lagde jeg:

Den var kjempe godt!!;D

   

Klem2 kommentarer

Andrea

26.07.2011 kl.20:51

Kjempefin blogg denne her også! (har kommentert på din andre blogg også)

Takk igjen for at du kommenterte til oss, fortsett å lese og kommenter<3

beautydress

26.07.2011 kl.21:36

Andrea: Tusen takk!!;D Tusen takk for kommentaren. Og jeg skal følge med på bloggen din!!;D Jeg håper du gjør det på min å!!;D

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits