Dagen min!! :)

Hei alle sammen :D

Lola her! :D

I dag vil jeg bare fortelle litt om dagen min og respons til den lille leken jeg hadde lagt ut i forrige innlegg.

Først vil jeg fortelle dagen min. I dag feiret venninna mi 13 års bursdag! :D

Hun hadde på en lilla ballkjole også etter shiftet hun til en en rød og hvit ballkjole :D

Den lilla lignet litt på denne:

Og den røde og hvite kjolen fant jeg ingen eksempler på men den var veldig fin ;)

Også ville jeg bare gi en respons angående den forrige innlegg. I den konkurransen har jeg ikke fått noen kommmentarer og ingen forslag så hvis dere vil vite svaret så kommenter noen forslag. Jeg vil minst ha 2 kommenaterer fra forskjellige personer før svaret kommer ;) Jeg truer dere ikke, men det er ikke noe gøy med en konkurranse hvor jeg ikke får noen forslag. Så jeg vil gjerne ha noen forslag før jeg legger ut svarene!!

Her nå skal jeg legge ut noen bilder av den kjekkeste, beste, sterkeste, fantastiske og hotteste skuespilleren i verden:

 

Hva synes dere??

Var ikke denne en bedre verson av BABY??:D

Du aner ikke hvor mye jeg har lyst til å se den!!!!!!!! JEG HAR UTROLIG LYST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har du?

MVH

LOLA <3<3<3<3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits