Filmer :D

Hei alle sammen :D 

Lola her :D

I dag ville jeg bare fortelle dere om noen filmer jeg har kjempe lyst til å se!!! Jeg er bare så gira på å se de to!! De er:

Og:

The Hunger Games Logo

Har du sett noen av disse filmene???

Her kommer en liten omtale om disse to filmene:

Journey 2 - The Mysterios Island:

Sean Anderson (Josh Hutcherson) får en kodet beskjed av bestefar Alexander (Michael Caine). Etter at morens nye kjæreste Hank (Dwayne Johnson), som har fortid fra marinen, finner ut hva koden betyr og Sean legger to og to sammen, drar de sammen for å finne den mystiske øya, som er beskrevet i romanene Den hemmelighetsfulle øya av Jules Verne, Gullivers reiser av Jonathan Swift og Skatten på sjørøverøya av Robert Louis Stevenson. Hank tror opprinnelig ikke på at øya eksisterer, men blir med delvis for å blidgjøre Sean, samt at han lover Seans mor Liz (Kristin Davis) å passe på at han ikke kommer til skade.

For å komme seg dit sitter de på med tourguiden og helikopterpiloten Gabato (Luis Guzmán) og hans vakre datter Kailani (Vanessa Hudgens), som Sean øyeblikkelig faller for og som ikke returnerer følelsene hans - iallfall ikke til å begynne med. Begge er i utgangspunktet uvillige til å ta dem med i ut i stormen, men går med på det mot betaling. Reisen er dermed igang, og de finner etterhvert øya, til både Hanks, Kailanis og Gabatos store overraskelse. Det viser seg at én ting er å finne Alexander - en helt annen er å overliste en rekke kjempemonstre som befinner seg på øya, samt at øya står i fare for å oversvømmes innen svært kort tid...

The Hunger Games:

I en ubestemt fremtid etter at Nord-Amerika ble ødelagt av en brutal krig, er alt som er igjen landet Panem. Dette landet består av hovedstaden Capitol og tolv mer eller mindre fattige distrikt. Som en straff for en demonstrasjon fra de andre distriktene mot Capitol, må to barn (én gutt og én jente) fra hvert av de tolv distriktene ut i en TV-sendt konkurranse kalt Dødslekene. Reglene i Dødslekene er enkle ? barna må drepe hverandre, og den av de tjuefire utvalgte personene som overlever, står igjen som vinner og får dra hjem igjen.

Vi følger den fattige 16-åringen Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) fra det aller fattigste distriktet ? Distrikt 12. Katniss mistet faren når hun var elleve år. Vi får vite at deretter har hun forsørget moren og lillesøsteren Primrose, med god hjelp av sin lojale bestevenn Gale Hawthorne (Liam Hemsworth). Hun er også svært god med pil og bue. Når hennes søster blir trukket ut til å delta i Lekene, melder Katniss seg frivillig til å ta hennes plass. Som hennes meddeltaker fra Distrikt 12 blir den jevngamle bakersønnen Peeta Mellark (Josh Hutcherson) valgt. Med på reisen er også den alkoholiserte mentoren Haymitch Abernathy (Woody Harrelson) og den prektige, men sympatiske laglederen for Distrikt 12, Effie Trinket (Elizabeth Banks).

Katniss og Peeta kjenner egentlig ikke hverandre særlig godt, men begge husker en spesiell og definerende hendelse mellom dem mange år før, hvor Katniss fikk et brød fra Peeta når han så at hun sultet og var på jakt etter mat. Derfor føler de at de har de en slags indre forståelse for hverandre. Katniss er imidlertid mistenksom til Peeta for at hun synes han oppfører seg i overkant følsomt og hyggelig mot henne. Er han en venn som snakker sant og vil hjelpe henne, eller er han fiende som bare er ute etter sympati og undervurdering? Og vil de overleve? Svaret kommer i en kamp på liv og død i de syttifjerde Dødslekene.

Her er rollelistene til de ulike filmene:

Journey 2 - The Mysterios Island:

Dwayne Johnson - Hank Parsons

Josh Hutcherson - Sean Anderson

Vanessa Hudgens - Kailani

Michael Caine - Alexander Anderson

Luis Guzmán - Gabato

Kristin Davis - Liz Anderson

The Hunger Games:

Jennifer Lawrence - Katniss Everdeen

Josh Hutcherson - Peeta Mellark

Woody Harrelson - Haymitch Abernathy

Elizabeth Banks - Effie Trinket

Donald Sutherland - President Snow

Liam Hemsworth - Gale Hawthorne

 

Nå har dere fått litt info om filmene. Eller kanskje mye info ;)

Så hvilken liker dere best av disse to filmene??

Har dere noen bra filmer så er det bare å skrive det i kommentarfeltet;)

MVH 

LOLA <3<3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits