Eric Saade!!! <3333

Hei kjære lesere!

Det er Coco

I dette innleget skal det stå om en svensk hottis!

ERIC SAADE!

Som dere hvet er  Lola fan nb 1#, men det er ikke bare henne som er fan av han!

 

photo edited for free at www.pizap.com

 LITT FAKTA:

Eric Khaled Saade (født 29. oktober 1990 i Kattarp) er en svensk sanger som tidigere var medlem i popgruppen What's Up. I 2009 gikk han solo, han var med med i Melodifestivalen 2010 med sangen «Manboy», skrevet av Fredrik Kempe og Peter Boström. I 2009 var han programleder i My Camp Rock.

Sommeren 2010 turnerte Eric Saade rundt om i Sverige etter gjennombruddet med «Manboy» i Melodifestivalen. Turnéen het «Masquerade Tour», og han sang sangene fra albumet Masquerade som ble utgitt samme år. Eric Saade gav stemmene for Sverige i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo. I 2011 var han også med i Melodifestivalen med sangen «Popular», skrevet av Fredrik Kempe. Denne sangen deltok han med for Sverige i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf. Han kom på tredjeplass med 185 poeng. I 2011 kom han ut med Vol.1 albumet med nye sanger som Killed by a cop.

Eric Saade var tidligere samboer med den svenske artisten Molly Sandén.

Dette inlegget er fra wikipedia

Goodbye everybody!

-Coco<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits