En ting om nyheter og aviser

Hei hei alle lesere!
Det er Coco:D
Det er en ting jeg lurer på og det er hvorfor aviser og nyheter bare snakker og skriver om dumme ting som skjer i verden? Ikke det at jeg mener det er dumt at de forteller om det er opprør i Egypt eller at noe skjer i England, men det blir liksom så mye om det. Hva hadde vert galt med å foreksempel si: i dag hadde ca.4millioner Norskee mennesker en helt grei dag og omtrent 10 tusen fikk en hyggelig overaskelse.
Det hadde vel ikke vert så dumt, jeg mener ikke at man burde fjerne alt om dumme nyheter, for Hvet vil jo gjerne vite hva som skjer i verden.
Men hva om det fantes en nyhetskanal om sånne fine ting som skjer i verden? Dette er jo bare mine meninger da, hva synes dere?
-Coco<3

2 kommentarer

Marieelise

23.09.2012 kl.08:36

Hei Coco. Ja du har rett men det er ikke kjempe bra med bare gode nyheter siden hvis ikke nyhetene hadde fortalt oss det med Sigrid ville ingen ha vist det nå og mange ville ikke være forsiktige;-) etter at nyhetene hadde sagt det med Sigrid er nå alle sammen veldig forsiktig og det er også foreldrene og;-) men jeg elsker bloggen deres!!:-D

beautydress

23.09.2012 kl.17:49

Marieelise: Tusen takk for din kommentar;D Ja etter at Sigrid forsvant ble det mye på nyhetene om henne og da ble jo veldig mange foreldre påvirket, nå har det jo vært to kiddnappingsforsøk til, men når nyhetene snakker så mye om ting og avisene skriver så mye virker det som om det skjer noe farlig vær dag, ikke at det ikke er fint at de sier det, men det blir veldig mye.
Takk for at du leser og liker bloggen vår:D
-Coco<3

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits