Brownies & The Hunger Games!!:-D

Hei alle sammen:-D

Lola her:-D

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget og sorry:-( men nå er her til bake og det er det som teller, ikke sant?? Men uansett så har jeg kjøpt det The Hunger Games DVD og jeg har endelig sett den:-D JAAAAA!!! Jeg synes den var helt super film og den var også veldig lang som var så bra!!!:-D Jeg ble veldig glad og angret ikke ett sekund at jeg så den! Den var helt super! Siden den var så lang fikk jeg oppleve spenninga enda mer!!:-D Har du sett filmen??

Jeg vet det to nederste bildene var ikke så fine og jeg prøvde å ta det i forskjellige perspektiv, men uansett så da jeg lette i skapet for noen dager siden så fant jeg disse øreringene som jeg kjøpte for lenge sida:

Synes ikke dere at de ser veldig kjent ut???? JOOOOOOOOOOO!!! Det gjør det!! De ligner utrolig på:

Ja det stemmer, den ligner veldig på The Hunger Games logoen:-D Men uansett så lagde jeg brownies i går og fikk ikke tatt noen bilder mens jeg lagde dem bare etter så her er noen bilder av det jeg tok etter:

Ser ikke de gode ut?? Unnskyld hvis jeg frister dere men jeg ville bare legge det ut:-)

MVH

Lola<3<3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautydress

beautydress

13, Oslo

Hei hei du som sitter og leser nå;D Vi er to jenter fra Oslo som blogger ganske mye om forskjellige ting;D Vi har valgt å kalle oss Coco og Lola;D Lola skriver litt mer om ting som skjer i Hollywood og om kjendiser, mens Coco skriver mer om hverdags livet og slike ting;D Har du forslag til bloggen så kan du kommentere eller sende mail til Coco på hennes blogg mail Marthesblogg@gmail.com Vi blir glade for kommentarer;D håper du/dere liker denne bloggen like mye som vi liker å skrive på den;D hilsen Coco og Lola <3<3<3<3<3<3<3

Kategorier

Arkiv

hits